4x de leukste tours!

Tours op de Azoren

Ga je op vakantie en wil je leuke dingen doen, maar heb je geen zin om zelf alles uit te zoeken? Bekijk dan eens deze tours! Niet alleen is het makkelijk te boeken, ook leer je veel van de gidsen die je meenemen langs alle must-sees. 

Walvissen spotten

We schreven er al eerder een hele blog over, maar een van de leukste activiteiten die je kunt ondernemen op de Azoren is walvissen spotten! De imposante dieren komen in allerlei soorten en maten voor in de zeeën rondom de eilandengroep. Met een beetje geluk heb je goed weer en kun je er een heel aantal zien!

Tijdens deze tour krijg je eerst uitleg over de soorten walvissen en hun gedrag. Daarna is het tijd om ze te gaan spotten, en ga je de boot in. Tijdens de tocht ga je niet alleen walvissen bekijken, maar ook een vulkaan en andere dieren die op het eiland leven. Vergeet je camera niet! Bekijk de tour hier!

Sete Cidades

Op je vakantie naar de Azoren mag een tripje naar dit mooie meer absoluut niet ontbreken! Tijdens deze dag tour bezoek je achtereenvolgens het Sete Cidades, dat ogenschijnlijk uit twee meren bestaat. Daarna ga je door naar Caldeira Velha, waar je de warmwaterbronnen van het eiland São Miguel ziet. De weg ernaartoe, via de berg Pico do Carvão, is ook zeer de moeite waard om te zien, net zoals alle planten en dieren die je onderweg tegen zult komen! Honger zul je niet hebben, want de lunch is erbij inbegrepen. Nieuwsgierig? Hier vind je meer informatie!

Hop on, Hop off

Wil je graag overal makkelijk naartoe kunnen, maar niet per se heel actief meedoen aan een tour? Dan is deze hop on, hop off busreis wel wat voor jou! Je bezoekt in twee dagen de belangrijkste highlights op São Miguel, zoals het Sete Cidades, Visto do Rei, Forte de São Brás en Lagoa do Fogo. Daarnaast ga je ook nog Ponta Delgada en Ribeira Grande bekijken.

Let wel op: op deze tour zijn de audiogids en de busreis inbegrepen, maar moet je zelf je eten en drinken meenemen!

Heerlijk dineren

Niet alleen overdag is de eilandengroep goed toeven, ook ‘s avonds is er nog genoeg te doen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk, traditioneel diner bij de thermische baden in Furnas?
De cozido wordt hier gekookt, een plaatselijke stoofpot die in de grond wordt opgewarmd. Tijdens de tour kun je zien hoe de locals de stoofpot klaarmaken en daarna genieten van het resultaat!
Voordat je gaat dineren, kun je nog even relaxen in de thermaalbaden zelf. Zo ga je helemaal zen eten! Lijkt je dit wel wat? Kijk dan hier!

Vakantie naar Azoren?

Ontdek de beste reizen en de meest mooie plekken van Azoren. Vergelijk en boek vliegtickets en hotelovernachtingen online met onze scherpe aanbiedingen naar Azoren!

WindmolenVogel Azoren