Tui Azoren

Wil jij met reisorganisatie Tui naar de Azoren? Dat kan! Wacht niet te lang en boek dé voordeligste reis naar de Azoren met Tui!

Voor wie van cultuur en natuur houdt is een vakantie op de Azoren zeer interessant. Op de eilanden is namelijk de meest prachtige architectuur en natuur bewaard gebleven. Voorbeelden hiervan zijn de gebouwen in imposante barokke bouwkunst en de oudste stad Angra do Heroismo. Daarnaast vind je op de Azoren musea voor kunst, volkskunde en architectuur die op een representatieve manier het cultureel erfgoed van de eilanden laten zien.

Op het gebied van natuur zijn de Azoren ook zeer schitterend! Zo vind je er prachtige bloemenvelden, vulkaanlandschappen en uitgestrekte wijnvelden. Geen wonder dus dat een groot aantal natuurgebieden op de Azoren op de UNESCO-werelderfgoedlijst staan!

Tui São Miguel

Wil jij met Tui naar São Miguel vliegen? Dan heb je geluk! Tui vliegt namelijk zeer regelmatig naar dit eiland, wat het grootste eiland van de Azoren is. São Miguel staat ook wel bekend als het ”groene eiland”. Deze naam heeft het eiland te danken aan haar prachtige, indrukwekkende  groene natuur. São Miguel is ongeveer 800 km² groot en telt ruim 140.000 inwoners. De meeste daarvan wonen in de hoofdstad van het eiland: Ponta Delgada. Wie met Tui op vakantie naar São Miguel gaat, landt met het vliegtuig in deze stad! Als je op vakantie naar São Miguel gaat, is het een goed idee om in een hotel in Ponta Delgada te overnachten.

Ben jij een echte natuurliefhebber? Dan moet je het grote kratermeer Sete Cidades zeker een bezoekje brengen! Dit kratermeer op São Miguel bestaat uit een groen en een blauw deel. Hierdoor lijkt het alsof dit meer uit twee meren  bestaat, maar het is er toch echt maar één!

Tui Terceira

Wil jij graag iets meer onder de mensen zijn op je vakantie naar de Azoren met Tui? Dan is een Tui reis naar het eiland Terceira wellicht de beste keuze voor jou! Terceira is het dichtstbevolkte eiland van de Azoren. Dit geldt zowel op het gebied van inwoners, als op het gebied van toeristen. Dit eiland is dan ook wat toeristischer dan de overige eilanden. Dit brengt echter wel een groot voordeel met zich mee: er is van alles te doen en te beleven op dit prachtige eiland! Zo kun je er wandelen op een van de vele indrukwekkende wandelroutes, of kun je de hoofdstad Angra do Heroísmo bezoeken. Deze stad is zeer indrukwekkend en staat zelfs op de UNESCO-werelderfgoedlijst! Gelukkig biedt Tui een groot aantal accommodaties aan in deze stad. Angra do Heroísmo betekent letterlijk ‘’Baai van het Heldendom’’. Deze naam kreeg de hoofdstad naar aanleiding van de strijd die door de Azorianen werd gevoerd tegen koning Miguel van Portugal in 1828.

Bekijk de voordeligste vakanties naar de Azoren!

Voordelig naar de Azoren met Tui

Voor wie niet al veel te besteden heeft maar er toch graag eventjes snel tussenuit wil is een voordelige vakantie met Tui naar de Azoren de ideale oplossing. Tijdens een Tui vakantie naar dit prachtige gebied kom je helemaal tot rust en ben je even los van die dagelijkse sleur. Zo kan je heerlijk relaxen aan het strand, of op avontuur in de prachtige natuur van deze Portugese eilanden. Wie zo goedkoop mogelijk naar de Azoren wil reizen, kan het beste een Tui last minute deal naar de Azoren boeken. Met een last minute vakantie en je vaak goedkoper uit dan bij een normaal ticket. Zo houd je meer geld over voor een luxe hotel en heerlijke hapjes en drankjes. De hotels op de Azoren zijn er in allerlei soorten en maten en vaak ook in combinatie met je last minute ticket naar de Azoren te boeken.

Impressie van de Azoren