Azoren vliegtickets

Het kopen van een online vliegticket naar de Azoren is goed te combineren met boeken van een hotel. Bekijk het online aanbod van vliegtickets en vergelijk per vliegveld de prijs van de verschillende tickets. Aanbieders voor vliegtickets zijn te vinden op de pagina.

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Azoren vliegen

Naar de Azoren vliegen: dé ideale vakantiebestemming. Ben jij wel toe aan een beetje rust en ontspanning? Dan zijn de Azoren de perfecte vakantiebestemming voor jou! Wie naar de Azoren wil vliegen heeft geluk. Er zijn namelijk meerdere luchthavens op deze prachtige eilandengroep. Het grootste vliegveld vind je op het eiland São Miguel. Dit is ook het grootste eiland van de Azoren. Vanaf dit eiland kan je ook gemakkelijk naar de andere delen van het gebied eilandhoppen! Bijkomend voordeel: deze Azoren vliegtickets zijn vaak zeer budgetvriendelijk!

Azoren vliegtijd

Hoe lang is het vliegen naar de Azoren? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld. Hoe lang de vliegtijd naar de Azoren precies is, is afhankelijk van een paar factoren. Zo spelen het vliegveld vanaf waar je vertrekt en het vliegveld waar je landt een rol. De meeste mensen komen aan op het vliegveld van São Miguel. Vanaf Amsterdam Schiphol is het ongeveer 4,5 uur vliegen naar de Azoren.

Azoren vliegtijd (Amsterdam – São Miguel): 4,5 uur

Op vakantie naar de Azoren

Voor wie niet al veel te besteden heeft maar er toch graag eventjes snel tussenuit wil is een vakantie naar de Azoren de ideale oplossing. De hotels op de Azoren zijn er in allerlei soorten en maten en vaak ook in combinatie met je last minute ticket naar de Azoren te boeken.

De 9 eilanden, die samen de Azoren vormen, zijn allemaal wel een bezoekje waard! De natuur op deze prachtige eilanden is zeker uniek te noemen. Sommige eilanden staan zelfs op de UNESCO-werelderfgoedlijst! Wanneer je op vakantie gaat naar de Azoren raden we je zeker aan om meerdere eilanden te bezoeken. Zo weet je zeker dat je niks van dit prachtige gebied in de Atlantische Oceaan mist! Voor de liefhebbers van een relaxte zonvakantie is het eiland Santa Maria zeer geschikt. Op dit eiland vind je namelijk twee prachtige witte zandstranden. Zandstranden zijn erg zeldzaam in de Azoren, omdat de meeste stranden op vulkanische grond liggen en daarom zwart van kleur zijn!

Vind hier je vliegticket!