Vliegtickets Azoren

Het kopen van een online vliegticket naar de Azoren is goed te combineren met boeken van een hotel. Bekijk het online aanbod van vliegtickets en vergelijk per vliegveld de prijs van de verschillende tickets. Aanbieders voor vliegtickets zijn te vinden op de pagina.

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Op vakantie naar de Azoren

Voor wie niet al veel te besteden heeft maar er toch graag eventjes snel tussenuit wil is een vakantie naar de Azoren de ideale oplossing. De hotels op de Azoren zijn er in allerlei soorten en maten en vaak ook in combinatie met je last minute ticket naar de Azoren te boeken.

De 9 eilanden, die samen de Azoren vormen, zijn allemaal wel een bezoekje waard! De natuur op deze prachtige eilanden is zeker uniek te noemen. Sommige eilanden staan zelfs op de UNESCO-werelderfgoedlijst! Wanneer je op vakantie gaat naar de Azoren raden we je zeker aan om meerdere eilanden te bezoeken. Zo weet je zeker dat je niks van dit prachtige gebied in de Atlantische Oceaan mist! Voor de liefhebbers van een relaxte zonvakantie is het eiland Santa Maria zeer geschikt. Op dit eiland vind je namelijk twee prachtige witte zandstranden. Zandstranden zijn erg zeldzaam in de Azoren, omdat de meeste stranden op vulkanische grond liggen en daarom zwart van kleur zijn!