Azoren vliegtickets

Ben jij op zoek naar Azoren vliegtickets? Dan wil je natuurlijk niet te veel betalen! Om je op weg te helpen, hebben we de belangrijkste informatie over vliegtickets naar de Azoren voor je op een rijtje gezet!

Het kopen van een online vliegticket naar de Azoren is goed te combineren met boeken van een hotel. Bekijk het online aanbod van vliegtickets en vergelijk per vliegveld de prijs van de verschillende tickets. Aanbieders voor vliegtickets zijn te vinden op de pagina.

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Azoren vliegen

Naar de Azoren vliegen: dé ideale vakantiebestemming. Ben jij wel toe aan een beetje rust en ontspanning? Dan zijn de Azoren de perfecte vakantiebestemming voor jou! Wie naar de Azoren wil vliegen heeft geluk. Er zijn namelijk meerdere luchthavens op deze prachtige eilandengroep. Het grootste vliegveld vind je op het eiland São Miguel. Dit is ook het grootste eiland van de Azoren. Vanaf dit eiland kan je ook gemakkelijk naar de andere delen van het gebied eilandhoppen! Bijkomend voordeel: deze Azoren vliegtickets zijn vaak zeer budgetvriendelijk!

Azoren vliegtijd

Hoe lang is het vliegen naar de Azoren? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld. Hoe lang de vliegtijd naar de Azoren precies is, is afhankelijk van een paar factoren. Zo spelen het vliegveld vanaf waar je vertrekt en het vliegveld waar je landt een rol. De meeste mensen komen aan op het vliegveld van São Miguel. Vanaf Amsterdam Schiphol is het ongeveer 4,5 uur vliegen naar de Azoren.

Azoren vliegtijd (Amsterdam – São Miguel): 4,5 uur

Eilandhoppen Azoren

Wie alle eilanden wil ontdekken tijdens zijn of haar reis naar de Azoren, kan het beste een rondreis maken. Dit wordt ook wel eilandhoppen genoemd. Dit kan zowel met een klein vliegtuigje, als per boot. Het grote voordeel van eilandhoppen per vliegtuig is dat je al binnen een halfuurtje op het andere eiland staat! Wanneer je wil eilandhoppen op de Azoren is het grootste eiland, São Miguel, de beste uitvalsbasis. Dit eiland heeft namelijk het grootste vliegveld, waarvandaan dagelijks meerdere vluchten naar de andere eilanden vertrekken.

Om ervoor te zorgen dat jouw rondreis door de Azoren goed geregeld is, raden we je aan om je vakantie van tevoren goed te plannen. Zo is het handig om jouw reis naar de Azoren zeker een aantal maanden van tevoren te boeken.

Op vakantie naar de Azoren

Voor wie niet al veel te besteden heeft maar er toch graag eventjes snel tussenuit wil is een vakantie naar de Azoren de ideale oplossing. De hotels op de Azoren zijn er in allerlei soorten en maten en vaak ook in combinatie met je last minute ticket naar de Azoren te boeken. De beste reistijd naar de Azoren is van mei t/m september!

De 9 eilanden, die samen de Azoren vormen, zijn allemaal wel een bezoekje waard! De natuur op deze prachtige eilanden is zeker uniek te noemen. Sommige eilanden staan zelfs op de UNESCO-werelderfgoedlijst! Wanneer je op vakantie gaat naar de Azoren raden we je zeker aan om meerdere eilanden te bezoeken. Zo weet je zeker dat je niks van dit prachtige gebied in de Atlantische Oceaan mist! Voor de liefhebbers van een relaxte zonvakantie is het eiland Santa Maria zeer geschikt. Op dit eiland vind je namelijk twee prachtige witte zandstranden. Zandstranden zijn erg zeldzaam in de Azoren, omdat de meeste stranden op vulkanische grond liggen en daarom zwart van kleur zijn!

Vind hier je vliegticket!